Autofin
Autofin A/S er et gammelt firma, som med få ansatte startede i 1960 i Hørning. Siden hen har firmaet ligget i Skanderborg, for til sidst at flytte til Hammel, hvor vi stadig ligger.
Autofin voksede og i 1993 fik vi mulighed for at overtage Søgaard Poulsen. Kort tid efter, i 1995, opkøbte vi Automiljø og blev en af de største i branchen. Vi så nye muligheder i den nye teknologi og i 1996 investerede vi i vores første CAD/CAM anlæg. Dette betød kortere produktionstid og bedre produkter.
 
Autofin i dag
Autofin A/S er i dag en af de eneste danske virksomheder, som stadig har egen systue i Danmark. Det er vi stolte af. Dette giver os mulighed for at kunne følge produkterne hele produktionsforløbet igennem og sikre at vores høje kvalitetskrav bliver overholdt. Men ikke mindst giver det os en kort leveringstid, i forhold til vores konkurrenter. 
Endnu et avanceret CAD/CAM anlæg er kommet til, så vi nu også kan følge med på årets travleste dage.
 
I en branche, hvor flere kun skeler til omkostningsreduktioner, er vi stolte af at kunne fastholde hele vores produktion i Danmark.
Med alt samlet under et tag, har vi nemlig den force, at vi kan reagere hurtigere og mere smidigt, når behovet opstår.
Din bestilling af måtter, overtræk og autoreklamer hos Autofin sikrer danske arbejdspladser!
 
Vores produkter
I dag har vi en bred vifte af tilbud til Autobranchen, lige fra vores skræddersyede specialprodukter til reklameartikler. Vi kan tilbyde følgende produkter både i prisbillige og eksklusive kategorier:
 
  • Modeltilpassede sædeovertræk
  • Modeltilpassede måtter 
  • Reklameartikler
  • Udstillingssystemer
  • Værkstedstilbehør
  • Samt andet tilbehør til bilen
 
Vision
Vores vision er, at være først med skræddersyede produkter til de nye biler. At være ordreproducerende for at sikre en lav pris for kunden. At sikre en kort leveringstid på vores produkter. At levere en høj kvalitet på både prisbillige og eksklusive varer.
 
Mission
Vores mission er at blive bedre til det vi gør og at blive totalleverandør for vores kunder. At følge med tiden og den teknologiske udvikling, for at kunne producere tidssvarende og moderne produkter.
 
  Autofin - Ren dansk produktion!
 
 
Autofin A/S - Norgesvej 13 - DK-8450 - Hammel - Tlf. (+45) 87 62 20 20 - salg@autofin.dk